Fri frakt vid köp över 500 kronor

A GOGO

Nu revolutionerar vi utbudet av digitala device- och techbags – nu lanserar vi A GOGO. Tiden är inne för funktionella och praktiska väskor för datorn och övriga tekniska produkter, som också är prisvärda och snygga. Det är ju självklart att fashion och stil ska kunna gå hand i hand med det praktiska, för både man och kvinna. 

A GOGO fyller vårt praktiska behov av förvaring – också när vi är i rörelse och on the go. Men A GOGO är också passionen inför det som är estetiskt och vackert. Både design och funktion ska finnas med i din A GOGO produkt, och inget ska kompromissas bort. Våra produkter tillverkas idag av högkvalitativt veganläder, vilket är ett hållbart konstmaterial. Materialvalet för våra kollektioner väger alltid in nytta och återbruksaspekter, och vi avstår helt ifrån användandet av PVC-plaster.

Och det räcker inte med det. Att förser våra kunder med A GOGO produkter, innebär att vi också har ett ansvar för det avtryck vi gör på vår planet. Vi vill göra skillnad och stå för något som både känns rätt i magen, och har konkret effekt. Vårt commitment är därför att plantera ett träd för varje A GOGO produkt som säljs; One product – One tree. Vi gör det här gemensamt med er kunder och skapar tillsammans en slags ”kick-back to nature”. Du följer väl med?

A GOGO I SAMARBETE MED

ONE TREE PLANTED


Men det räcker inte med en produkt som är outstanding. Vi på A GOGO vill stå för något gott som både känns rätt i magen och har konkret effekt. Vårt commitment är därför att plantera ett träd för varje A GOGO produkt som säljs; One product – one tree. Vi gör det här med er kunder och skapar tillsammans en ”kick-back to nature” för att ge tillbaka av jordens ändliga resurser. Till vår hjälp att genomföra den höga ambitionen vi har satt, är organisationen ONE TREE PLANTED.